ΕΛΛΑΔΑ

Η DPort Services επιλέγει Ticket Restaurant® για τους εργαζόμενούς της

  • Αρχική σελίδα Αρχική σελίδα
  • Η DPort Services επιλέγει Ticket Restaurant® για τους εργαζόμενούς της

H DPort Services, μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής λιμενικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία και τη διαχείριση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στους Προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του λιμανιού του Πειραιά.

Επενδύοντας στους ανθρώπους της, η DPort Services φροντίζει οι εργαζόμενοί της και οι συνεργάτες της να είναι πλήρως καταρτισμένοι, ενώ παράλληλα βελτιώνει και αναπτύσει τα επίπεδα συνέπειας και υπευθυνότητας σε κάθε τομέα που αφορά την Υγιεινή και Ασφάλεια, την ποιότητα των υπηρεσιών της, και πρωτίστως την ποιότητα των παροχών της προς το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί.

"Η DPort Services και οι συνεργαζόμενες με αυτή εταιρείες εμπιστεύτηκαν την Edenred παρέχοντας την κάρτα Ticket Restaurant στο σύνολο του προσωπικού τους. Το σύνολο των εργαζομένων που ενδυναμώνουν την αγοραστική τους δύναμη και συνεπώς βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους από τη συγκεκριμένη συνεργασία ξεπερνά τα 1600 άτομα. Η εκτεταμένη χρήση της κάρτας Ticket Restaurant από τους εργαζομένους της εταιρίας DPort Services και των συνεργαζόμενων με αυτήν εταιριών στις περιοχές γύρω από το Λιμάνι του Πειραιά αυτούς τους πρώτους 2 μήνες συνεργασίας μας, μας γεμίζει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση καθώς η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας μας αφορά όλους."
DPort Services

Η συνεργασία με την Edenred

H DPort Services πιστεύοντας στις αξίες της, αναγνωρίζει πως η μεγαλύτερη αξία της είναι οι άνθρωποί της, για τους οποίους μεριμνά, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα παροχών με γνώμονα τις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας στο λιμάνι.

Στόχος της DPort Services είναι η υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων της και η εξασφάλιση ενός ασφαλούς και σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, που σέβεται τον άνθρωπο και προάγει την υπευθυνότητα, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

Στο πλαίσιο αυτού, η DPort Services εμπιστεύτηκε την Edenred και την κάρτα Ticket Restaurant®. Η λύση Ticket Restaurant® αποτελεί τη no.1 παροχή σίτισης για τους εργαζόμενους αφού προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στις καθημερινές συναλλαγές. Επιπλέον, συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των εργαζομένων.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της λύσης Ticket Restaurant®

  • Επαναφορτιζόμενη, για μειωμένους χρόνους διαχείρισης
  • Αυξημένη ασφάλεια, χάρη στην τεχνολογία Chip & Pin και τη δυνατότητα contactless συναλλαγών
  • Χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης και αλυσίδες τροφίμων με POS
  • Άμεση έκδοση στο όνομα του δικαιούχου και αποστολή με ασφάλεια
  • 24/7 πρόσβαση στο διαθέσιμο υπόλοιπο και στο ιστορικό των συναλλαγών, μέσω της online πλατφόρμας MyEdenred και της αντίστοιχης mobile εφαρμογής
  • Online παραγγελίες στα ηλεκτρονικά καταστήματα του δικτύου


Για περισσότερες πληροφορίες: www.ticketrestaurant.gr/card