Mάθετε τα νέα μας!                                                                                               
fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Μάρτιος 2018 #29

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Τα νέα και οι εξελίξεις για εμάς δεν σταματούν ποτέ! Στα άρθρα που ακολουθούν θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις των υπηρεσιών μας, τις νέες συνεργασίες αλλά και για τα μοναδικά οφέλη της κάρτας Ticket Restaurant®! Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα αποτελέσματα της 1ης πανελλήνιας έρευνας για τη Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων. Τέλος μην ξεχάσετε, να πληροφορηθείτε για τους νικήτες του διαγωνισμού στο πλαίσιο του Συνεδρίου ΜμΕ του ΣΕΒ αλλά και για την μηνιαία κλήρωση «Νew User». 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Edenred

Κάρτα Ticket Restaurant®: Το πιο δυνατό σας χαρτί τώρα και σε κάρτα.

Η λύση Ticket Restaurant® είτε σε μορφή διατακτικών είτε σε μορφή κάρτας, αποτελεί την πιο έξυπνη & διαχρονική παροχή για τους εργαζομένους σας. Γνωρίζατε όμως ότι η κάρτα Ticket Restaurant® συνδυάζει όλα τα οφέλη των διατακτικών σίτισης με ακόμη περισσότερα προνόμια;  

Όλοι οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το γεύμα της επιλογής τους πανελλαδικά σε καταστήματα εστίασης και αλυσίδες τροφίμων που διαθέτουν POS ενώ παράλληλα μειώνεται σημαντικά ο χρόνος διαχείρισης για την εταιρεία σας! Φορτίστε τις κάρτες σε μηνιαία βάση με το ποσό που επιθυμείτε και ξεχάστε την διανομή των διατακτικών!

ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ticket Compliments®: To πιο ευέλικτο εργαλείο επιβράβευσης

To Πάσχα πλησιάζει και ψάχνετε τι δώρο να προσφέρετε στους συνεργάτες, τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας; Η δωροκάρτα Τicket Compliments® αποτελεί το πιο ευέλικτο εργαλείο επιβράβευσης αλλά και το πιο έξυπνο δώρο για να πείτε ένα ευχαριστώ ή ένα μπράβο στους ανθρώπους σας για την σκληρή δουλεία και την αφοσίωση τους!

ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21ο Συμπόσιο ανθρώπινου δυναμικού: Παρουσίαση αποτελεσμάτων Πανελλήνιας Έρευνας για τα Εταιρικά Έξοδα

Στις 13/02, οι συμμετέχοντες στο 21ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα αποτελέσματα της 1ης πανελλήνιας έρευνας για τη Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων, που πραγματοποιήσαμε τον περασμένο Οκτώβρη. Περισσότερα από 120 στελέχη του HR είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις ανάγκες των επιχειρήσεων γύρω από ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει τόσο το κόστος αλλά όσο και τον χρόνο διαχείρισης για κάθε επιχείρηση.

1η Πανελλήνια έρευνα Διαχείρισης Εταιρικών Εξόδων: Κατεβάστε τα αποτελέσματα

Γιατί ενώ οι επενδύσεις σε ψηφιακές λύσεις αυξάνονται δραστικά σε όλους τους τομείς, οι επιχειρήσεις ακόμη δεν έχουν αντιμετωπίσει το ζήτημα της διαχείρισης των εξόδων τους με την αντίστοιχη προσοχή;

Κατεβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας και δείτε τι δήλωσαν 288 decision makers, από όλους τους κλάδους της Ελληνικής αγοράς για τις ανησυχίες, τις δυσκολίες, τις ανάκγες αλλά και τις προσδοκίες τους σε αυτό το σημαντικό και προφανώς "άλυτο" ζήτημα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
Nικητές διαγωνισμού της κάρτας Ticket Restaurant®!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό της κάρτας Ticket Restaurant® και της Edenred, στο πλαίσιο του Συνεδρίου ΜμΕ του ΣΕΒ που πραγματοποιήθηκε στο ΚΠΙΣΝ στις 21/02! Oι 3 τυχεροί νικητές που κερδίζουν από μία δωροκάρτα Ticket Compliments® για τις αγορές τους, αξίας 100€ είναι οι:

κος Στέλιος Καπετανάκης

κα Σταυρούλα Κακαουνάκη

κος Δημήτρης Ματσούκης

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αλυσίδα γυμναστηρίων Alterlife!

Όλοι οι κάτοχοι Ticket Compliments® έχουν πλέον την δυνατότητα να εξαργυρώσουν είτε τις δωροεπιταγές τους είτε την δωροκάρτα Τicket Compliments®, σε ένα από τα 13 γυμναστήρια Alterlife ανά την Ελλάδα. Για κάθε ετήσια συνδρομή, η αλυσίδα γυμναστηρίων Alterlife προσφέρει απεριόριστο group personal από 41€ το μήνα. Εκμεταλλευτείτε σήμερα την μοναδική προσφορά!

ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H νικήτρια του διαγωνισμού "New Users"

Μάθετε ποια είναι η τυχερή νικήτρια που κερδίζει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Μπείτε τώρα στο www.edenred.gr/newuser, συμπληρώστε τη φόρμα και ίσως είστε εσείς ο επόμενος νικητής του μήνα!

 

Αργυρώ Μακρή

Noventa A.E.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έρχεται η νέα μας εφαρμογή....

Η νέα μας εφαρμογή θα είναι σύντομα κοντά σας, με σκοπό να προσφέρει απόλυτη ευελιξία και διευκόλυνση στις καθημερινές σας συναλλαγές με τις λύσεις της Edenred. Πολύ σύντομα, θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε εύκολα και άμεσα, όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του δικτύου Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® και Ticket Car® και να απολαύσετε όλα τα μοναδικά προνόμια που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς!

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred