fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Φεβρουάριος 2019 #39

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ο μήνας που φεύγει μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια και σήμερα σας φέρνουμε νέα που «σφύζουν» από όμορφες συνεργασίες και events!

Η κάρτα Ticket Restaurant® αλλάζει πρόσωπο, το Βιολογικό Χωριό ήρθε στην οικογένειά μας και το όνειρο δύο θαρραλέων γυναικών μας χαρίζει έμπνευση!

Όπως πάντα, χαιρόμαστε να βρίσκουμε αφορμές να γνωριστούμε μαζί σας - σειρά αυτό το μήνα είχε η Θεσσαλονίκη αλλά και το 22ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού!

Τέλος, μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για τις νέες συνεργασίες μας και φυσικά μην χάσετε τον New User νικητή του μήνα!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Edenred

Κάρτα Ticket Restaurant®: Περισσότερη ασφάλεια με τεχνολογία Chip & Pin και contactless συναλλαγές!

Η Edenred, ηγέτης στις B2B2C υπηρεσίες αλλά και η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην αγορά την κάρτα σίτισης, προσφέρει πλέον ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές με την κάρτα Ticket Restaurant®!

Πώς;

Μέσω της τεχνολογίας Chip & Pin που ενισχύει την ασφάλεια τόσο για τον ιδιώτη όσο και για την επιχείρηση, αλλά και μέσω της contactless τεχνολογίας που διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις καθημερινές συναλλαγές.

Φυσικά, πάντα με το κύρος της Mastercard!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ
Καλωσορίζουμε το Βιολογικό Χωριό στο δίκτυο Ticket Restaurant®!

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο Ticket Restaurant®, το Βιολογικό Χωριό, την αλυσίδα organic market που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα ζωής, υγεία και αρμονία!

Το Βιολογικό Χωριό ξεκίνησε την πορεία του το 2008 ανοίγοντας τη μεγάλη κατηγορία των βιολογικών super market και κατάφερε να γίνει leader της αγοράς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των βιο-καταναλωτών οι οποίοι αυξάνονται ολοένα και περισσότερο!

Όλοι οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® καθώς και των διατακτικών σίτισης, έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν αγορές βιολογικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας, σε όλα τα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Summits: Χορηγία κορυφής & υπερηφάνιας!

Η Edenred με χαρά στηρίζει την ομάδα '7 Summits' των δύο Ελληνίδων αλπινιστριών Βανέσας Αρχοντίδου και Χριστίνας Φλαμπούρη, στο project 'A Woman Can Be'!

Πρόκειται για δύο εργαζόμενες γυναίκες που είναι αποφασισμένες να κατακτήσουν τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου, δείχνοντας ότι όρια στη ζωή μας υπάρχουν μόνο αν εμείς το 'επιτρέψουμε'! Για εκείνες είναι δεδομένο πως με πείσμα και δύναμη, κάθε γυναίκα μπορεί να φτάσει ψηλά...και να κατακτήσει τη δική της 'κορυφή'!

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθειά τους να κατακτήσουν το Έβερεστ, με την κάρτα Spendeo®, τον Expense Partner της αποστολής, που θα καλύψει τις ανάγκες τους, διευκολύνοντας οποιαδήποτε συναλλαγή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Κυρίως, όμως, μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης Spendeo® η ομάδα θα έχει 24/7 έλεγχο των εξόδων της αλλά και του διαθέσιμου budget για την ολοκλήρωση του project.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Edenred το πρωινό δεν είναι απλά ο "Βασιλιάς των γευμάτων"!

Αγαπάμε το πρωινό γιατί μας δίνει δύναμη στην κάθε μέρα μας, ωστόσο για εμάς τα πρωινά events είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίζουμε ανθρώπους με πάθος για τη δουλειά τους, που αξίζουν το καλύτερο!

Έτσι, συνέβη και στο πρόσφατο event μας στο κτιριακό συγκρότημα Ganas & Ganas όπου συστεγαζόμαστε στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου "χτυπά η καρδιά" πολλών καινοτόμων και μοντέρνων εταιρειών με πραγματική δυναμική!

Εκπρόσωποι της Edenred Β. Ελλάδος, ενημέρωσαν πάνω από 200 εργαζόμενους για τις λύσεις μας και τα οφέλη τους, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο πρωινό!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
22ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού: Ήμασταν εκεί!

Το 22ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG Greece ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να συζητήσουμε μία σειρά από θέματα όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός του HR, η αναβάθμιση του employee experience και ο ρόλος του employer branding.

Άλλωστε οι λύσεις μας, όπως η κάρτα Ticket Restaurant®, έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων στους παραπάνω τομείς, καθιστώντας τους εργαζομένους τους αποδοτικούς και χαρούμενους και τις εταιρείες υγιείς και αποτελεσματικές!

Ο νικητής του διαγωνισμού "New Users"

Ο τυχερός νικητής Ιανουαρίου δηλώνει:

"Δεν περίμενα να κερδίσω, αλλά να που έγινε!! Ευχαριστώ πολύ Edenred!"

Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser, και ίσως είστε ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Απόστολος Δανελάτος

ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Α.Ε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred