ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred χορηγός στα HR Excellence Awards της ΕΕΔΕ – κερδίστε προσκλήσεις!

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει για τρίτη φορά τα HR Excellence Awards (HREA) – και η Edenred σας χαρίζει προσκλήσεις!

Ο θεσμός των HREA επιδιώκει να αναδείξει και να βραβεύσει τις επιτυχημένες πρακτικές που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του HR – πρακτικές που αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση στο τομέα διοίκησης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Edenred, πιστός υποστηρικτής της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, συμμετέχει ως χορηγός της εκδήλωσης και δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς να παρακολουθήσουν την τελετή από κοντά!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αρκεί να είστε follower της σελίδας μας στο LinkedIn, και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, στέλνοντας μας email με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία, Email & Τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016.

Η τελετή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne – περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!

Ο διαγωνισμός έληξε! Οι 05 τυχεροί που κερδίζουν από μία πρόκληση είναι:

  1. Angelina Michail, HUMAN RESOURCES MANAGER, HR GREECE ECOLAB
  2. Έλενα Λόντου, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.
  3. Ζωή Παχούντη, Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας - ΕΡΤ Α.Ε.
  4. Σοφία Συμεωνίδου, Eurobank
  5. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ, LOGISTICS MANAGER, ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.