ΕΛΛΑΔΑ

Eden for all: Η πρωτοβουλία ΕΚΕ της Edenred με διεθνή παρουσία και επιτυχία!

Κάθε χρόνο, η Edenred διοργανώνει την “Eden for all”, μία πρωτοβουλία ενθάρρυνσης και συμμετοχής όλων των εργαζομένων της διεθνώς, σε τοπικές κοινωνικές δράσεις, με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη σε άτομα που έχουν ανάγκη.

 Το 2014, 29 χώρες του Ομίλου και περισσότεροι από 2.600 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην Eden for all, λαμβάνοντας μέρος σε ένα ευρύ φάσμα δράσεων που μεταξύ άλλων, περιλάμβανε συλλογή τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, δραστηριότητες με παιδιά, ηλικιωμένους και ασθενείς στα νοσοκομεία, κ.λπ.

Στην Ελλάδα η Edenred υποστήριξε για 5η συνεχή χρονιά το «Μαζί για το Παιδί», μια από τις πιο δραστήριες οργανώσεις ΜΚΟ στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει 10 οργανώσεις-μέλη που εργάζονται στον τομέα της ευημερίας των παιδιών.

Όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία συμμετείχαν οικειοθελώς στην ομαδική συλλογή τροφίμων, δωρίζοντας τρόφιμα και αγαθά από μία λίστα με αναγκαία προϊόντα – η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία! Σε εταιρικό επίπεδο, η εταιρεία αποφάσισε επίσης να συνεισφέρει, αρθροίζοντας το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε συνολικά από τους εργαζόμενους για την αγορά των προϊόντων και δωρίζοντας μια ισόποση επιταγή.

Επιλέξτε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το «Μαζί για το Παιδί» αλλά και πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε!