ΕΛΛΑΔΑ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η πιστοποίηση της Edenred από το FSC® – Forest Stewardship Council

Στην Edenred, ο σεβασμός και η ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας αλλά και της καθημερινότητάς μας – για αυτό και φροντίζουμε ώστε κάθε λύση και υπηρεσία που παρέχουμε να χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων και από τον οικολογικό της σχεδιασμό.

Ο οικολογικός σχεδιασμός που ακολουθούμε, λαμβάνει υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του: από την εξόρυξη των πρώτων υλών έως τη διαχείριση του μετά την χρήση.

Δεδομένου ότι στην Edenred χειριζόμαστε ένα μεγάλο όγκο χαρτιού (για τα vouchers αλλά και την καθημερινή χρήση στο γραφείο), έχουμε εξασφαλίσει ότι το 60% των εταιρειών του Ομίλου χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτί πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα του Forest Stewardhip Council – FSC® (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών).

Το Forest Stewardhip Council είναι μία αναγνωρισμένη διεθνής οργάνωση που πιστοποιεί ότι το χαρτί που χρησιμοποιείται προέρχεται αποκλειστικά από την αειφόρο διαχείριση των δασών.

Εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση του χαρτιού μετά την χρήση του, για αυτό και φροντίζουμε ώστε όλα τα vouchers να ανακυκλώνονται «στο τέλος της ζωής τους».

Επιλέξτε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Forest Stewardship Council!