ΕΛΛΑΔΑ

“Policies & Practices”: Ενημερωθείτε για την πρόσφατη ημερίδα για την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Στις 15 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μίας ακόμη επιτυχημένης ημερίδας της Edenred σε συνεργασία με το Touteleurope.eu, στα πλαίσια των “Policies & Practices”.

Οι συναντήσεις “Policies & Practices” είναι μια σειρά συζητήσεων και αναταλλαγών ιδεών σχετικά με τις ανάγκες της κοινωνίας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ουσιαστική συμμετοχή και αλληλεπίδραση μεταξύ των ομιλητών και του ακροατηρίου.

Με θέμα «Προώθηση της τοπικής ανάπτυξης μέσω έξυπνων λύσεων & επιδοτήσεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης», το συνέδριο ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό τέτοιων λύσεων και πώς αυτές μπορούν να διευκολύνουν περαιτέρω την εφαρμογή προγραμμάτων που επωφελούνται από πόρους της ΕΕ.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν επίσης οι υφιστάμενες πρακτικές που ήδη συνεισφέρουν στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην διευκόλυνση της διαδικασίας ενσωμάτωσης των αδύναμων και ευαίσθητων ομάδων στην κοινωνία.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του συνεδρίου, βρέθηκαν αξιωματούχοι και εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Τσεχία, Ρουμανία, Ιταλία καθώς και από το Δήμο Αθηναίων.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα επιλέξτε εδώ.