ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred χορηγός στο 19ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG – κερδίστε προσκλήσεις!

Σταθερή στο «ραντεβού» της με την κοινότητα του HR, η KPMG Ελλάδος διοργανώνει και φέτος το 19ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού με τίτλο "Evidence Based HR".

Το Συμπόσιο θα παρουσιάσει τάσεις, βέλτιστες πρακτικές και λύσεις προσανατολισμένες στο Evidence Based HR, φιλοξενώντας όπως κάθε χρόνο κορυφαία στελέχη, καταξιωμένους ακαδημαϊκούς καθώς και…ολυμπιονίκες, οι οποίοι θα αναδείξουν θέματα όπως : Performance, Business Ethics, Communication, Story Telling και Εργασιακή Νομοθεσία.

Η Edenred, πιστός υποστηρικτής της KPMG, συμμετέχει ως χορηγός της εκδήλωσης και δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο από κοντά!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αρκεί να είστε follower της σελίδας μας στο LinkedIn, και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, στέλνοντας μας email με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία, Email & Τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2015.

Ο διαγωνισμός έληξε! Οι 05 τυχεροί που κερδίζουν από μία πρόκληση είναι:

  1. Anna Roumelioti, Facilities Manager - Diageo EMEA

  2. Antonia Kourbeli, Rewards Professional - ICTS S.A.

  3. Θάνος Γιαννακούρας, Human Resources Manager - N.J.V. ATHENS PLAZA

  4. Kate Bougesi, Human Resources Director - Ideal Standard

  5. Panagiotis D. Galatis, Director – CFO, COO Aon Benfield & Aon Risk Solutions

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στo Divani Caravel – περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!