Η Goodyear προχωράει μπροστά με λύσεις επιβράβευσης της Edenred

Goodyear

Η Goodyear είναι μία απ΄ τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των ελαστικών παγκοσμίως. Το 2017 συμπλήρωσε 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Η πρόκληση

Η Goodyear διαθέτει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά μέσω ενός ευρύτατου δικτύου μεταπωλητών. Με περισσότερους από 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, με τεράστιες διαχειριστικές ανάγκες, θέλησε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα κινήτρων και επιβράβευσης, με στόχο την αύξηση της δέσμευσης των μεταπωλητών και την ενίσχυση των πωλήσεων.

Για την Goodyear, η πρόκληση αυτή ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς εκτός των επιβαρυμένων logistics, αναζητούσε μέσα επιβράβευσης για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις του δικτύου της (χονδρέμποροι, λιανέμποροι, εταιρείες leasing, έμποροι αυτοκινήτων) και έως τώρα διαχειριζόταν με λύσεις όπως αγορές και αποστολές δώρων κ.ά.

Η αλλαγή

H Goodyear, που στο παρελθόν είχε αναζητήσει και άλλες λύσεις για την επιβράβευση και τη δημιουργία κινήτρων στο δίκτυό της, συνεργάστηκε με την Edenred, επιλέγοντας κάποιες από τις πιο δημοφιλείς λύσεις της.
Οι διατακτικές Ticket Car®, οι δωροεπιταγές Ticket Compliments® και η δωροκάρτα Ticket Compliments® υπήρξαν ιδανικά εργαλεία επιβράβευσης στα χέρια της εταιρείας, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους και τους αποδέκτες τους.

Η Edenred προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι συνεργάτες της αφουγκράζονται τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προτείνουν λύσεις οι οποίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Οι προπληρωμένες κάρτες της Edenred, όπως η Ticket Compliments®, αποτελούν μια καινοτόμα υπηρεσία επιβράβευσης.

Στέλιος Ταβουλάρης
Brand Manager

 

Τα βασικά πλεονεκτήματα των λύσεων της Edenred σύμφωνα με τους ανθρώπους της Goodyear

Εύρος δικτύου

Το πορτφόλιο των λύσεων επιβράβευσης της Edenred προσφέρει δυνατότητα εξαργύρωσης σε πάνω από 2 χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, με τη δωροκάρτα Ticket Compliments®, οι συνεργάτες της Goodyear μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε χιλιάδες φυσικά και online καταστήματα με τερματικό POS της Mastercard® στην Ελλάδα. Έτσι, η κάλυψη διαφορετικών αναγκών, βάσει των προτιμήσεων του δικαιούχου, γίνεται μια απλή διαδικασία, σε δίκτυα με μεγάλη γεωγραφική διασπορά.

Εύκολες διαδικασίες

Η άμεση έκδοση διατακτικών και καρτών, μειώνει σημαντικά τους χρόνους διαχείρισης συγκριτικά με αγορές και αποστολές δώρων, μεταφορές σε τραπεζικούς λογαριασμούς κ.ά.

Επιβράβευση που καλύπτει τον αποδέκτη

Σε αντίθεση με την αγορά δώρων που μπορεί να μην ταιριάζουν ή να μην καλύπτουν τις ανάγκες του παραλήπτη τους, οι λύσεις της Edenred, όπως η δωροκάρτα Ticket Compliments® μετατρέπονται σε αυτό ακριβώς που θέλει ο αποδέκτης: Αγορές από το κατάστημα που επιθυμεί, για το είδος που έχει πραγματικά ανάγκη.