fb in instagram yt


 
TICKETS NEWS
Νοέμβριος 2017 #26
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
                               
Η πλατφόρμα Spendeo® εμπλουτίζεται συνεχώς για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την διαδικασία σύνταξης εξοδολογίων. Επιπλέον, με αφορμή την ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας, έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε την νέα σήμανση που θα βρείτε στα καταστήματα του δικτύου  Τicket Restaurant®, Ticket Compliments® και Ticket Car®! Τέλος, ενημερωθείτε για όλες τις νέες μας συνεργασίες καθώς και για τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του μήνα!

Σας ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα!
 
Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Edenred
H δωροκάρτα Ticket Compliments®, αποτελεί το καταλληλότερο εργαλείο παρότρυνσης και επιβράβευσης των εργαζομένων καθώς και ένα έξυπνο δώρο, για να προσφέρετε σε πελάτες και συνεργάτες τις ημέρες των γιορτών.
 
  • Χιλιάδες επιλογές καταστημάτων, online αγορές και χρήση στο εξωτερικό
  • Άμεση έκδοση, χωρίς γραφειοκρατίες 
  • Δυνατότητα πλήρους προσωποποίησης για ακόμη πιο αποτελεσματική επικοινωνία του εταιρικού σας brand*
  • 24ωρη πρόσβαση στο διαθέσιμο υπόλοιπο και στο ιστορικό συναλλαγών μέσω της πλατφόρμας My Account

...είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά προνόμια της δωροκάρτας Ticket Compliments®. Πραγματοποιήστε την εορταστική σας παραγγελία σήμερα κιόλας!

*Aφορά σε παραγγελείες 50 καρτών και άνω
 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ
Expense Claim Feature Spendeo®
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε λύσεις που σας προσφέρουν ευελιξία, ευκολία και απόλυτο έλεγχο.

Η νέα υπηρεσία "Expense Claim" της πλατφόρμας Spendeo®, είναι ένα ολοκαίνουριο  εργαλείο για την ηλεκτρονική διαχείριση των εξοδολογίων σας. Δημιουργήθηκε με σκοπό να εξαλείψει τα ενδεχόμενα λάθους καθώς και να προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη σύνταξη εξοδολογίων. Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συντάξουν και να καταθέσουν τα εξοδολόγια τους, καθώς και να ζητήσουν απευθείας έγκριση των εξοδολογίων τους εύκολα και γρήγορα, μέσα από την Mobile εφαρμογή Spendeo®.
Επιπλέον, παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες των καρτών να φωτογραφίσουν, να επισυνάψουν και να καταθέσουν τις αποδείξεις των εξόδων τους, για το ηλεκτρονικό αρχείο της εταιρείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής Spendeo®, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13ο People Management Executive Seminar
Στις 21/11 παρευρεθήκαμε στο "13th People Management Executive Seminar" και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την νέα λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων Spendeo®. Επιπλεόν, 3 μεγάλοι  τυχεροί του διαγωνισμού μας, κέρδισαν από μία επαναφορτιζόμενη κάρτα Spendeo® αξίας 100€ για την διαχείριση των εξόδων της εταιρείας τους!
Εκεί βρέθηκε και ο κορυφαίος HR expert, John W. Boudreau. “Beyond HR”  ο τίτλος του φετινού συνεδρίου, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της Εργασίας, αλλά και του επαγγέλματος του HR ειδικότερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εstia Awards
Στις 21/11 δώσαμε το παρών στα "Estia Awards", έναν ετήσιο θεσμό, που αναδεικνύει την ποιότητα και την καινοτομία σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης. H Edenred στήριξε το θεσμό ως επίσημος χορηγός της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης για τον κλάδο της εστίασης. Μεγάλη τιμή για εμάς, υπήρξε και η διάκριση του στρατηγικού μας συνεργάτη TGI Fridays, ο οποίος απέσπασε Silver βραβείο στην κατηγορία Strategic Growth, τόσο για την στρατηγική ανάπτυξη των σημείων παρουσίας των καταστημάτων της αλυσίδας, όσο και για την συνεργασία του με την Edenred και τη λύση Ticket Restaurant®
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο νικητής του διαγωνισμού "New Users"
O κύριος Νίκος Μέξας από την εταιρεία Ίριδα είναι ο τυχερός νικητής που κερδίζει μία προπληρωμένη κάρτα αγορών Ticket Compliments®!
Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser, στείλτε μας τα στοιχεία σας ίσως είστε εσείς ο τυχερός του επόμενου μήνα που θα κερδίσει μία δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η νέα εταιρική μας ταυτότητα, σύντομα θα περάσει και στα συμβεβλημένα καταστήματα Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® και Ticket Car®, με στόχο την ευκολότερη αναγνώριση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Ανακαλύψτε τη σχετική σήμανση στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου μας και απολαύστε όλα τα προνόμια που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς!

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα σύστασης επιχείρησης, και εμείς θα το φροντίσουμε για εσάς.

Καλή σας όρεξη!!!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2017 Edenred