fb in instagram yt


 
TICKETS NEWS
Δεκέμβριος 2017 #27
Aγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Οι εξελίξεις και τα νέα για εμάς, δεν σταματούν ούτε τις ημέρες των  Χριστουγέννων.
Ενημερωθείτε για όλα τα προνόμια που παρέχει η κάρτα Ticket Restaurant® , για μία νέα και πολύ σημαντική συνεργασία μας καθώς και για την ολοκαίνουρια 
εφαρμογή μας που σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια σας! Επιπλέον, μην ξεχάσετε να πληροφορηθείτε για τους τυχερούς νικητές του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού μας.
Τέλος, ως έμπρακτοι υποστηρικτές της υγιεινής διατροφής σας παρουσιάζουμε μία νέα σχετική έρευνα! 
Μάθετε τα πάντα στο newsletter που ακολουθεί!

Καλές γιορτές σε όλους!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Edenred
Το πιο δυνατό σας χαρτί, τώρα και σε κάρτα!
H λύση Ticket Restaurant®, είτε σε μορφή διατακτικών είτε σε μορφή κάρτας αποτελεί την πλέον διαδεδομένη παροχή μιας εταιρείας προς τους εργαζομένους της. Γνωρίζατε όμως, ότι με την κάρτα Ticket Restaurant®, τα οφέλη τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζομένους, είναι ακόμη περισσότερα; Πιο συγκεκριμένα, μειώνει σημαντικά το χρόνο διαχείρησης και προσφέρει απόλυτo έλεγχο και ευελιξία. Επιπλέον, με την κάρτα Ticket Restaurant® οι εργαζόμενοι σας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το γεύμα της επιλoγής τους, σε χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα τροφίμων που διαθέτουν τερματικό POS καθώς και σε online παραγγελίες.
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ TICKET RESTAURANT
Νέα συνεργασία με τα καταστήματα ΙΚΕΑ!
Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τα εστιατόρια του ΙΚΕΑ, στο δίκτυο επιχειρήσεων Ticket Restaurant®. Όλοι οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® καθώς και των διατακτικών σίτισης έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν το πρωινό τους, τον καφέ τους, καθώς και παραδοσιακές Σουηδικές γεύσεις σε όλα τα καταστήματα του ΙΚΕΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε συνεργασία με το Hard Rock Café Athens προσφέραμε σε 2 τυχερούς από ένα γεύμα 8 ατόμων σε ένα πλήρως εορταστικό περιβάλλον! Οι δύο τυχεροί νικητές απόλαυσαν μαζί με τους συναδέλφους τους, ένα μοναδικό γεύμα στο Hard Rock Café Athens! Mείνετε συντονισμένοι για νέους ακόμη πιο λαχταριστούς διαγωνισμούς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H νικήτρια του διαγωνισμού "New Users"
Μάθετε ποια είναι η τυχερή νικήτρια που κερδίζει από μία προπληρωμένη κάρτα αγορών Ticket Compliments® Gift Card!
Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser, στείλτε μας τα στοιχεία σας και κερδίστε διπλά, με αποκλειστικές προσφορές μόνο για εσάς, και κάθε μήνα κλήρωση για μία Ticket Compliments® Gift Card αξίας 100€!
Χρυσάνθη Σαρρή  
PWC BUSINESS SOLUTIONS SA
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έρευνα για την διατροφή 2017!
Από το 2012 και κάθε χρόνο διεξάγουμε έρευνα σχετικά με την σημασία της ισορροπημένης διατροφής. Η φετινή έρευνα, η οποία επικεντρώθηκε στους πόρους που χρησιμοποιήθηκαν για την ενθάρρυνση της υγιεινής διατροφής, έδειξε θεαματικά αποτελέσματα καθώς σημειώθηκε σημαντική αύξηση της γνώσης σχετικά με τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής, τόσο από την πλευρά των προμηθευτών όσο και των καταναλωτών! Πιο συγκεκριμένα, 50% των εργαζομένων από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες υποστηρίζουν πως οι νέες τεχνολογίες τους βοήθησαν να υιοθετήσουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, παρατηρήθηκε πως ένας στους δύο εργαζομένους επιλέγουν το μεσημεριανό τους γεύμα με βάση την διατροφική του αξία. Τέλος, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, σημειώθηκε 20% αύξηση στη ζήτηση ισορροπημένων γευμάτων από το 2012 μέχρι το 2016.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάτι νέο έρχεται.....
Πολύ σύντομα το το νέο app της Edenred θα βρίσκεται στα χέρια σας!  
Με τη νέα εφαρμογή θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε εύκολα και γρήγορα όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου Ticket Restaurant®, Ticket Car® και Τicket Compliments® και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια, που θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα σας! 

Μείνετε συντονισμένοι!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H ανανεωμένη μας εταιρική ταυτότητα έχει ήδη περάσει και στα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, Ticket Car® και Τicket Compliments®, με σκοπό να αναγνωρίζετε ακόμη πιο εύκολα τις χιλιάδες επιλογές εξαργύρωσης της λύσης που κρατάτε στα χέρια σας!

Δεν βρήκατε το αγαπημένο σας κατάστημα στο δίκτυο μας; Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα σύστασης και εμείς θα το φροντίσουμε!

 
ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2017 Edenred