fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Mάιος 2018 #31

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ο Μάιος πέρασε και ήρθε η ώρα να προετοιμάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Δείτε σήμερα πώς μπορείτε να είστε ο τυχερός που θα ετοιμάσει βαλίτσες για Πάρο, απλά απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας Dominos με Ticket Restaurant®!

Επιπλέον, ενημερωθείτε στα άρθρα που ακολουθούν για όλα τα οφέλη που προσφέρει η κάρτα Ticket Restaurant®  σε εσάς και στους εργαζομένους σας και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα mobile εφαρμογή MyEdenred!

Τέλος, δείτε όλες τις νέες σημαντικές μας συνεργασίες και ενημερωθείτε για τις ξεχωριστές συνέργειές μας, με σκοπό να προσφέρουμε δωρεάν μεσημεριανά γεύματα στο γραφείο!
 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Εdenred

Το πιο δυνατό σας χαρτί τώρα και σε κάρτα!

H λύση Ticket Restaurant® αποτελεί την πιο έξυπνη παροχή μιας εταιρείας προς τους εργαζομένους της!

H κάρτα Ticket Restaurant® συνδυάζει όλα τα οφέλη των διατακτικών σίτισης με ακόμη περισσότερα προνόμια καθώς μειώνει σημαντικά το χρόνο διαχείρισης και προσφέρει απόλυτo έλεγχο και ευελιξία.

Όλοι οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το γεύμα της επιλογής τους πανελλαδικώς σε επιχειρήσεις εστίασης και σε καταστήματα τροφίμων που διαθέτουν τερματικό POS καθώς και σε online παραγγελίες. Απλά φορτίστε την κάρτα Ticket Restaurant® με το ποσό της επιλογής σας και ξεγνοιάστε!

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H Εdenred σε συνεργασία με τη Domino’s σας πάει διακοπές!

Πραγματοποιήστε την επόμενη Domino’s παραγγελία σας μέχρι 15/06 με Ticket Restaurant® και διεκδικήστε ένα ταξίδι στην Πάρο για 2 άτομα!!!

Το ταξίδι περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ταχύπλοο και ενοικίαση αυτοκινήτου για 3 ημέρες.

Εσείς ακόμα να απολαύσετε την αγαπημένη σας Domino's με Ticket Restaurant®;

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
MyEdenred: Η πιο εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή!

H νέα mobile εφαρμογή ΜyEdenred έχει ήδη συναρπάσει όσους απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης! Γνωρίζετε ότι όλοι οι κάτοχοι των λύσεων Ticket Restaurant®,
Ticket Compliments®
και Ticket Car® έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε εύκολα και γρήγορα πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου της Edenred, να δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ακόμη και να τις αξιολογήσετε; 

Η εφαρμογή ΜyEdenred είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν, για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Κατεβάστε τη σήμερα!

   

Κάθε μέρα τρώμε μαζί στο γραφείο, με Ticket Restaurant®!

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων είναι βασικός στόχος μας! Γι' αυτό και εργαζόμαστε διαρκώς μαζί με αγαπημένους συνεργάτες όπως το Alpino και ο Μικρός Βοριάς, ώστε να προσφέρουμε δωρεάν μοναδικά μεσημεριανά γεύματα στο γραφείο.

Οι άνθρωποι των IQVIA, Apifon, Perfetti Van Melle και Ecolab, έχουν ήδη απολαύσει ένα γευστικό "Κέρασμα στο Γραφείο"!

Μήπως είστε οι επόμενοι;

#TreatYouAtTheOffice #EdenredConnects #WeConnectYouWIn #productivity #feelgood #office #TicketRestaurant

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Η Εdenred, Χρυσός Χορηγός στο 15ο ΗR FORUM 2018!

Ως Χρυσός Χορηγός, παρευρεθήκαμε στο 15ο ΗR FORUM του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Ελλάδας, με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της 1ης Πανελλήνιας Έρευνας Διαχείρισης Εταιρικών Εξόδων, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιήσαμε στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια στους τυχερούς νικητές: o κ. Ιάκωβος Καργαρώτος κέρδισε 2 κάρτες Spendeo® αξίας 100€ η καθεμία και ένα Apple Watch, ενώ από 1 κάρτα Spendeo® αξίας 100€ και από μία designer τσάντα laptop κέρδισαν η κ. Θεοφανία Κατσέλη, η κ. Άννα Ματαθία και ο κ. Νίκος Μπουντούρας!

ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕTE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμική η παρουσία μας στο 29ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Το "παρών" δώσαμε και φέτος, ως Κύριος Χορηγός, στο 29ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ, όπου είχαμε και την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους παρευρισκόμενους για τη λύση Spendeo®. H λύση Spendeo® αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο διαχείρισης εταιρικών εξόδων, που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει απόλυτη ευελιξία και έλεγχο σε κάθε εταιρικό έξοδο.

Ακόμη, όλοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης και να κερδίσουν μοναδικά δώρα! Συγκεκριμένα, ο κύριος Σκύρλας κέρδισε 2 κάρτες Spendeo® αξίας 100€ η καθεμία και ένα Apple iPad ενώ ο κύριος Αντωνάτος κέρδισε 1 κάρτα Spendeo® αξίας 100€ και μία βαλίτσα Samsonite!

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η νικήτρια του διαγωνισμού "New Users"

Η τυχερή νικήτρια που κερδίζει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€ είναι η κυρία Χρυσάνθη Θεοδωρίδου από την εταιρεία ΤΗΛΕ-ΤΕΚΑΜ Α.Ε.

Μπείτε τώρα στο www.edenred.gr/newuser, συμπληρώστε τη φόρμα και ίσως είστε εσείς ο επόμενος νικητής του μήνα!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Ticket Compliments® ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Ticket Compliments®
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred