fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Σεπτέμβριος 2018 #34

Aγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Back to business, με πλούσια νέα από την Edenred!
Στο newsletter που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για την πιο συμφέρουσα λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων αλλά και πώς θα δημιουργήσετε τη δική σας προσωποποιημένη δωροκάρτα Ticket Compliments®!

Επιπλέον, ενημερωθείτε για όλες τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε διεθνές επίπεδο, τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας MyEdenred αλλά και για όλα τα νέα καταστήματα του δικτύου μας, καθώς και για τους καινούριους μας νικητές από τον διαγωνισμό "New Users"!

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο φθινόπωρο!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Edenred

Λύση Spendeo®: Η πιο συμφέρουσα λύση για την επιχείρησή σας!

Δείτε τι δηλώνει γνωστή εταιρεία από το χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, για τη λύση Spendeo®:

‘‘H λύση Spendeo® απέφερε 50% μείωση στις μηνιαίες εργατοώρες ανά υπάλληλο λογιστηρίου για τον έλεγχο και την καταχώρηση των δαπανών, ενώ ταυτόχρονα απέφερε μείωση 50% και στον χρόνο σύνταξης και υποβολής εξοδολογίου. Επιπλέον, ο χρόνος για την εξαγωγή reports μειώθηκε κατά 75%.’’

Θέλετε να απαλλαγείτε κι εσείς από τις απαιτητικές διαδικασίες σύνταξης εξοδολογίων;

Γνωρίστε την Spendeo®, την 1η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων, η οποία προσφέρει απόλυτο έλεγχο και ευελιξία τόσο στους εργοδότες όσο και στους εργαζομένους που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημιουργήστε την δική σας προσωποποιημένη δωροκάρτα Ticket Compliments®!

Δείξτε έμπρακτα στους συνεργάτες σας το ανθρώπινο πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας το ιδανικότερο εργαλείο επιβράβευσης!

Η  δωροκάρτα Ticket Compliments® είναι η τέλεια ευκαιρία για να πείτε ευχαριστώ και μπράβο στους συνεργάτες σας για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους.

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να την προσωποποιήσετε απόλυτα! Χρησιμοποιήστε το λογότυπο της εταιρείας σας, φωτογραφία της επιλογής σας αλλά και το προσωπικό σας μήνυμα, και χαρίστε χαμόγελα! 

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MyEdenred: Μία πλατφόρμα, χιλιάδες επιλογές!

Η πλατφόρμα www.myedenred.gr αποτελεί την πιο χρήσιμη και εύχρηστη πλατφόρμα για όλους τους κατόχους Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® και Ticket Car®!

Δείτε το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας σας αλλά και όλο το ιστορικό των συναλλαγών σας!

Εντοπίστε εύκολα και γρήγορα όλα τα συμβεβλημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred βάσει της τοποθεσίας που βρίσκεστε ή οποιουδήποτε άλλου φίλτρου σας εξυπηρετεί (κουζίνα, όνομα καταστήματος, delivery κ.ά.), δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουν και βαθμολογήστε τα!

Γνωρίστε έναν νέο διαδικτυακό κόσμο!

*Για τον έλεγχο υπολοίπου και το ιστορικό συναλλαγών απαιτείται εγγραφή στην πλατφόρμα My Account.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Edenraid 2018, για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Σκοπός: Να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα 5 παιδιών!

Στόχος: Να καλύψουμε 350.000 χιλιόμετρα!

Τρόπος: Εργαζόμενοι της Edenred από όλο τον κόσμο, τρέχουν, περπατούν, κάνουν ποδήλατο και κολυμπάνε για να συγκεντρωθούν 35.000€ και να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish®!

Συνεχίζουμε λοιπόν, για δεύτερη χρονιά την παγκόσμια προσπάθεια μας και, επιπλέον, με κάθε προσωπική δωρεά 1€ η Εdenred προσφέρει 1€ ακόμη! Μείνετε συντονισμένοι - θα τα καταφέρουμε και φέτος!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Edenstep: Ένα πρόγραμμα αποφοίτων της Edenred

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Edenred πραγματοποιεί το Edenstep, ένα πρόγραμμα αποφοίτων το οποίο δίνει την ευκαιρία σε 9 πτυχιούχους να γνωρίσουν σημαντικές θέσεις εργασίας σε διεθνές περιβάλλον, σε διάστημα 24 μηνών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, επιπλέον, οι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη στρατηγική, τις νέες τεχνολογίες πληρωμών, νέες δραστηριότητες αλλά και θέματα σχετικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η ενέργεια αυτή προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξελίξουν και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, χρήσιμες για το μέλλον τους!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Oι καλοκαιρινοί νικητές του διαγωνισμού "New Users"

Συγχαρητήρια στους καλοκαιρινούς νικητές του διαγωνισμού μας!

Μπείτε τώρα στο www.edenred.gr/newuser, συμπληρώστε τη φόρμα και ίσως είστε εσείς ο επόμενος νικητής του μήνα, που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Κορδονούρης Διονύσης

ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

Ιωάννης Κορομπίλης

Cosmos Business Systems S.A

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred