fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Οκτώβριος 2018 #35

Aγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Τι κι αν ο καιρός κρυώνει, τα νέα της Edenred είναι ζεστά και λαχταριστά!

Δείτε σήμερα πώς μπορείτε να είστε ο τυχερός που θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ταϊλάνδη, με την κάρτα Ticket Restaurant®! Ετοιμαστείτε για τον μεγάλο διαγωνισμό που θα μοιράσει φανταστικά δώρα!!!

Επιπλέον, δείτε φέτος την δωροκάρτα Ticket Compliments® , να... φοράει τα γιορτινά της! Μάθετε για όλες για τις εκδηλώσεις στις οποίες δώσαμε δυναμικά το 'παρών', για τις νέες συνεργασίες μας, αλλά και για το μεγάλο ταξίδι του Γάλλου skipper Emmanuel Le Roch που πλησιάζει!

Τέλος, μαζί γεμίζουμε 'ενέργεια’...! Δείτε σε ποια καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant® θα βρείτε χρήσιμα powerbanks για να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας, ενώ απολαμβάνετε καφέ και φαγητό!

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Edenred

ΜΕΓΑΛΟΣ διαγωνισμός για τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant®!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της κάρτας Ticket Restaurant®, έρχεται και μοιράζει μοναδικά δώρα!!!

Από 29/10/2018 έως 16/12/2018, κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιείται με την κάρτα Ticket Restaurant® σε αγαπημένα καφέ και εστιατόρια, αποτελεί και μια ακόμα συμμετοχή σε φανταστικές κληρώσεις!

‘Ενας μεγάλος τυχερός θα διεκδικήσει ένα ταξίδι 2 ατόμων στο εξωτικό Πουκέτ της Ταϊλάνδης, ενώ κάθε εβδομάδα ένας νικητής κερδίζει μια προπληρωμένη δωροκάρτα αξίας 250€ για υπέροχες αγορές!

Θα σου χαμογελάσει η τύχη; Όσο απολαμβάνεις, τόσο κερδίζεις!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υποδεχτείτε την πιο γιορτινή δωροκάρτα!

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανικότερη εποχή για να προσφέρετε στους συνεργάτες και τους ανθρώπους σας τη δωροκάρτα Ticket Compliments®, το πιο έξυπνο εργαλείο επιβράβευσης και παρότρυνσης!

Φέτος, η αγαπημένη δωροκάρτα φόρεσε τα γιορτινά της και σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με 100% χριστουγεννιάτικο θέμα, για να μοιράσετε ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα!

Προλάβετε να αποκτήσετε τις χριστουγεννιάτικες δωροκάρτες Ticket Compliments®, πριν εξαντληθούν!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ
Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών: H Εdenred ήταν εκεί!

Για πρώτη χρονιά, συμμετείχαμε με μεγάλο ενθουσιασμό στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, έναν διεθνή θεσμό που διοργανώνεται από το ΕΙΕΠ και έχει σαν στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Άλλωστε, με δύο βασικές εταιρικές αξίες προσανατολισμένες στον πελάτη 'Πάθος για τους πελάτες μας' & 'Σεβασμός', δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από μία τέτοια πρωτοβουλία!

#csweek #eiep

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Η Edenred στο 4ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής!

Η Edenred έδωσε το 'παρών' στο 4ο Ναυτιλιακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από την Ναυτεμπορική στις 4 Οκτώβρη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ελληνικής και ευρωπαϊκής Ναυτιλίας, αναδεικνύοντας παράλληλα οφέλη που προκύπτουν από τον εν λόγω τομέα της αγοράς από την υιοθέτηση προηγμένων λύσεων διαχείρισης εταιρικών εξόδων, όπως η λύση Spendeo® .

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαζί γεμίζουμε 'ενέργεια' στα καταστήματα του δικτύου μας!

Με κύριο γνώμονα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας τόσο των συνεργατών του δικτύου μας όσο και των χρηστών των υπηρεσιών μας, έχουμε προμηθεύσει διάφορα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, με χρήσιμα powerbanks!

Απολαύστε κι εσείς το καθημερινό σας γεύμα ή τον καφέ σας σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant® και εντοπίστε τα!

ANAKAΛΥΨΤΕ ΤΑ POWERBANKS ANAKAΛΥΨΤΕ ΤΑ POWERBANKS
Το μοναδικό ταξίδι του skipper Emmanuel Le Roch πλησιάζει!

O Γάλλος skipper Emmanuel Le Roch, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην κατηγορία Class40 του αγώνα Route Du Rhum, είναι έτοιμος να ξεκινήσει με το σκάφος της Εdenred, το μοναδικό του ταξίδι από τη Γαλλία στην Γουαδελούπη, στις 4 Νοέμβρη. H συμμετοχή του στo θρυλικό αυτό αγώνα, είναι ένα όνειρο ζωής, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα με την υποστήριξη της Edenred!

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να εμπνεύσει όλους μας πως τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να θέλουμε πραγματικά να τα πετύχουμε.   

#RedistheNewBlack #truedream

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred