fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Νοέμβριος 2018 #36

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Edenred έχει προνοήσει για όμορφα δώρα και εκπλήξεις!

Κατεβάστε τώρα το δωρεάν ebook μας και ενημερωθείτε για το φλέγον ζήτημα της Χριστουγεννιάτικης επιβράβευσης. Μάθετε τι ακριβώς θέλουν εργαζόμενοι και συνεργάτες και σίγουρα θα ξεχωρίσετε αυτές τις γιορτές!!!

Ακόμη, ο μεγάλος μας διαγωνισμός για τα υπέροχα δώρα και το εξωτικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη, συνεχίζεται για τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant®! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας, είναι να χρησιμοποιείτε καθημερινά την κάρτα σας σε αγαπημένα καφέ και εστιατόρια!

Τα καλά νέα του μήνα έρχονται με τον απολογισμό του Edenraid, αφού καταφέραμε να βοηθήσουμε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα 5 παιδιών, μέσω του Make-A-Wish®!

Τέλος, ενημερωθείτε για όλες τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στις οποίες είμασταν χορηγοί, για τα αποτελέσματα της έρευνας FOOD barometer, για τον απολογισμό του ταξιδιού-ζωής του Γάλλου skipper Emmanuel Le Roch, τους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού "New Users" αλλά και για τις νέες συνεργασίες μας σε όλη την Ελλάδα!

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Edenred

Ας μιλήσουμε για Χριστουγεννιάτικη επιβράβευση...

Εσείς γνωρίζετε ότι το 58% των εργαζομένων δηλώνουν ότι θα τους άρεσε να λάβουν ένα δώρο για τα Χριστούγεννα, αλλά όχι μετρητά;

Επίσης, το 70% αναφέρουν ότι θα τους άρεσε να διαλέξουν οι ίδιοι την επιβράβευσή τους...

Κάθε εταιρεία που φροντίζει τους ανθρώπους της και τους συνεργάτες της, γνωρίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνει τη διαφορά στην επιβράβευση!

Στο ebook που ετοιμάσαμε, θα μάθετε ποιο σχήμα επιβράβευσης θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους!

Hurry up, the bells are ringing!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ E-BOOK ΕΔΩ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ E-BOOK ΕΔΩ
Ο διαγωνισμός για τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® συνεχίζεται!

Μένει λιγότερο από 1 μήνας για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας και να μπείτε αυτόματα στις κληρώσεις για υπέροχα δώρα!

Κάθε συναλλαγή με την κάρτα Ticket Restaurant® σε αγαπημένα καφέ και εστιατόρια, σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο εξωτικό 6ήμερο ταξίδι 2 ατόμων στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, αλλά και σε προπληρωμένες κάρτες αξίας 250€ κάθε εβδομάδα!

Απολαύστε και κερδίστε!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όλοι μαζί για τα όνειρα των παιδιών!

Για 2 μήνες, 2.300 εργαζόμενοι της Edenred συμμετείχαμε σε μία αθλητική πρόκληση που θα βοηθήσει να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα 5 παιδιών μέσω του Make-A-Wish®.

Η ιδέα ήταν απλή! Το μόνο που κάναμε ήταν να κατεβάσουμε μία online εφαρμογή και αφού συνδεθήκαμε μέσω smartphone ή smartwatch, κάλυψαμε περπατώντας, τρέχοντας, κολυμπώντας ή κάνοντας ποδήλατο, πάνω από 327.000Km!

Edenraid 2018, it was our honor!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ CSR ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ CSR ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ
Η Edenred, χορηγός στα πιο αξιόλογα συνέδρια!

Για ακόμη ένα μήνα στηρίξαμε έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα, υποστηρίζοντας μία σειρά εκδηλώσεων:

  • "Leaders of Digital Economy Conference" by KPMG, όπου συζητήσαμε για την καινοτομία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις λύσεις που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις στην κατεύθυνση αυτή.
  • "14th People Management Executive Seminar" by Boussias με ομιλητή τον μοναδικό Stew Friedman. Eπιπλέον, η ομάδα μας παρουσίασε τις λύσεις της Edenred για παροχές εργαζομένων, διαχείριση εταιρικών εξόδων και παροχή κινήτρων και επιβράβευσης.
  • ΕΣΤΙΑ Αwards 2019. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν επιχειρήσεις εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας αλλά και εστιατόρια αντιπροσωπευτικά του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας.
  • Ημερίδα C-Suite Διαδρομές 'Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ' by ΕΑΣΕ. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να συζητηθούν θεματικές που αφορούν κάθε ανώτατο και C-level στέλεχος επιχειρήσεων και αποτελούν πηγή προβληματισμού, καθώς και να δημιουργηθεί γόνιμος διάλογος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
Η 7η έρευνα FOOD barometer από την Edenred!

Η έρευνα FOOD barometer για το 2018 διεξήχθη σε περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους και 1.400 ιδιοκτήτες εστιατορίων σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες!

Ξεχωρίζουν μια σειρά από νέες τάσεις, όπως η απότομη αύξηση της ζήτησης για υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα, ο ολοένα και σημαντικότερος ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν οι εταιρείες προκειμένου να βελτιώσουν την ευημερία των εργαζομένων τους, καθώς και το ενδιαφέρον που δημιουργεί η τεχνολογία για την ενθάρρυνση της υγιεινής διατροφής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το μοναδικό ταξίδι του skipper Emmanuel Le Roch έφτασε στο τέλος του

Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος του Γάλλου skipper Emmanuel Le Roch, καθώς προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στο Class 40 σκάφος, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη Μαδέιρα.

Εμείς στην Edenred εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας για την εκπληκτική απόδοση του Emmanuel, ο οποίος πραγματοποίησε το όνειρό του, μέσα από ένα ταξίδι ζωής: να συμμετάσχει για πρώτη φορά μόνος, σε μια διατλαντική κούρσα! 

Η προσπάθεια και η αφοσίωσή του, ας αποτελέσουν έμπνευση για όλους μας!

#truedream #RDR2018

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι φθινοπωρινοί νικητές του διαγωνισμού "New Users"

Συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού μας!

Μπείτε τώρα στο www.edenred.gr/newuser, συμπληρώστε τη φόρμα και ίσως είστε εσείς ο επόμενος νικητής του μήνα, που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Στέφανος Καλαντζάκης

Empros Lines Shipping Co SP SA

Μιχάλης Χρήστου

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΡΜΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred