fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Δεκέμβριος 2018 #37

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Καθώς βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της εορταστικής περιόδου, ας 'εκμεταλλευτούμε' τις τελευταίες ημέρες του χρόνου για να θυμηθούμε όλα όσα συνέβησαν το 2018: μεγάλοι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, νέες εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών των λύσεών μας, μεγάλες νέες συνεργασίες, προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης με ποικίλες έρευνες, συμμετοχή στα μεγαλύτερα συνέδρια της Ελλάδας, βελτιώσεις στις λύσεις και τις υπηρεσίες μας, ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τόσα ακόμα!

Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και δεν σταματάμε να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Σε αυτό το εορταστικό newsletter, με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τους τυχερούς νικητές του μεγάλου διαγωνισμού της κάρτας Ticket Restaurant®! Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε καλό ταξίδι στην κα Καλδή - το εξωτικό Πουκέτ σας περιμένει!!!

Ηχηρή ήταν και η παρουσία μας σε ένα σημαντικό συνέδριο του ΣΔΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου συζητήθηκε εκτενώς και η φετινή μας 100% Χριστουγεννιάτικη δωροκάρτα Ticket Compliments® ως το ιδανικότερο εργαλείο επιβράβευσης και τις γιορτές!

Τέλος, αναφέρουμε τη φετινή μας Έρευνα Ικανοποίησης, τις νέες συνεργασίες και φυσικά μην χάσετε τον New User νικητή του μήνα!

Τις θερμότερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2019!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Edenred

Ο διαγωνισμός της κάρτας Ticket Restaurant® ολοκληρώθηκε!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της κάρτας Ticket Restaurant®, «Όσο απολαμβάνεις, τόσο κερδίζεις!» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 16 Δεκεμβρίου. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη μαζική συμμετοχή σας!

Θερμά συγχαρητήρια στους 7 νικητές, οι οποίοι κέρδισαν από μία δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 250€, αλλά και στην μεγάλη τυχερή νικήτρια που θα απολαύσει τις εξωτικές περιοχές του Πουκέτ της Ταϊλάνδης για μία εβδομάδα!
 

Μείνετε συντονισμένοι… Τα δώρα της Edenred δεν σταματούν εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!
Η Edenred μεγάλος χορηγός στο Employee Engagement Conference

Συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε ενεργά την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, παρευρεθήκαμε ως κύριοι χορηγοί στο συνέδριο Employee Engagement Conference του ΣΔΑΔΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο ήταν ιδανική ευκαιρία να συζητήσουμε για την χρησιμότητα της γιορτινής επιβράβευσης στους εργαζόμενους, για την γιορτινή μας Χριστουγεννιάτικη δωροκάρτα Ticket Compliments®, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο η επιβράβευση μπορεί να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις, βάσει έρευνας που πραγματοποίησε η Edenred.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ TICKET COMPLIMENTS®
Έρευνα Ικανοποίησης 2018

Εμείς στην Edenred, έχουμε πάντα ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και λύσεων. Σε αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε και φέτος μεγάλη Έρευνα Ικανοποίησης, ώστε να αξιολογήσουμε το επίπεδο της ικανοποίησης των ατόμων που χρησιμοποιούν τις λύσεις μας.

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς και δεσμευόμαστε να σχεδιάσουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας με τέτοιον τρόπο, ώστε πάντα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιερώσατε!

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
Ο νικητής του διαγωνισμού "New Users"

Ο τυχερός νικητής Νοεμβρίου δηλώνει:

'Σας ευχαριστώ πολύ για το δώρο, είναι ό,τι καλύτερο για τις γιορτές!'

Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser, και ίσως είστε εσείς ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Παναγιώτης Σκιαδάς

Ε. ΜΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To 2018 ήταν για εμάς μία χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και ευχάριστες προκλήσεις, μέσα από τις οποίες γίναμε καλύτεροι!


Διατηρώντας το ίδιο πάθος, συνεχίζουμε και το 2019 με τον ίδιο στόχο να προσφέρουμε σε εκατομμύρια εργαζόμενους και εταιρείες, μοντέρνες λύσεις οι οποίες βελτιώνουν συνολικά την αποδοτικότητα των οργανισμών, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αύξηση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων.

Η ομάδας της Edenred σας εύχεται Καλή Χρονιά, με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2018 Edenred