Edenred
fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Απρίλιος 2019 #41

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ευχόμαστε ο Απρίλιος να ήταν ένας καλός μήνας για όλους εσάς!

Για εμάς στην Edenred τα νέα και οι εξελίξεις δεν σταματούν...

Δείτε παρακάτω πώς οι εταιρείες κερδίζουν με την κάρτα Ticket Restaurant® και μάθετε πώς μπορεί η λύση Ticket Compliments® να φέρει αέρα ανανέωσης!

Επιπλέον, μοιραστείτε τον ενθουσιασμό μας για την αποστολή “7Summits προς την κατάκτηση του Έβερεστ που έχει ήδη ξεκινήσει παρέα με τη λύση Spendeo® αλλά και για τις νέες θαλάσσιες διαδρομές που θα χαράξουμε μαζί με τον Γάλλο skipper Emmanuel Le Roch, για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Τέλος, ενημερωθείτε για το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου Edenred και τους 3 βασικούς πυλώνες δράσης του, τις νέες μας συνεργασίες και φυσικά μάθετε ποιος ήταν ο New User νικητής του προηγούμενου μήνα!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Edenred

Κάρτα Ticket Restaurant®: Εγγυημένη ασφάλεια & αμέτρητες γευστικές επιλογές!

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες εμπιστεύονται τα οφέλη της κάρτας Ticket Restaurant® και επιλέγουν να την παρέχουν στους εργαζομένους τους, δίνοντάς τους απόλυτη ασφάλεια με την τεχνολογία Chip & Pin και ευκολία με contactless συναλλαγές, πάντα με το κύρος της Mastercard!

Η DPort Services είναι ακόμη μια μεγάλη εταιρεία που μας εμπιστεύεται! Λίγα λόγια από την εταιρεία για την συνεργασία μας:

«Η DPort Services και οι συνεργαζόμενες με αυτή εταιρείες εμπιστεύτηκαν την Edenred παρέχοντας την κάρτα Ticket Restaurant® στο σύνολο του προσωπικού τους. Το σύνολο των εργαζομένων που ενδυναμώνουν την αγοραστική τους δύναμη και συνεπώς βελτιώνουν την ποιότητας της ζωής τους από τη συγκεκριμένη συνεργασία ξεπερνά τα 1600 άτομα. Η εκτεταμένη χρήση της κάρτας Ticket Restaurant® από τους εργαζομένους της εταιρίας DPort Services και των συνεργαζόμενων με αυτήν εταιριών στις περιοχές γύρω από το λιμάνι του Πειραιά αυτούς τους πρώτους 2 μήνες συνεργασίας μας μας γεμίζει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, καθώς η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας μας αφορά όλους». 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ
Ticket Compliments® + πολυκαταστήματα notos = ανανέωση!

Εσείς γνωρίζατε ότι και τα πολυκαταστήματα notos είναι ανάμεσα στις περισσότερες από 2.500 επιλογές του δικτύου Ticket Compliments®;

Τα notos είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, μετρώντας 115 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και προσφέρουν μοναδική εμπειρία shopping για όλη την οικογένεια!

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα αλλά και το σπίτι σας και κάντε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, πάντα με την ευκολία Ticket Compliments®!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS
True Dream continues…

Με χαρά στηρίζουμε για 2η χρονιά τον Emmanuel Le Roch, τον Γάλλο ιστιοπλόο που θα πλεύσει για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο του 2019 με τα χρώματα της Edenred και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Transat Jacques Vabre!

Ο Emmanuel εκπροσώπησε τον Όμιλο κατά τη διάρκεια του Route du Rhum 2018, ενσαρκώνοντας με την προσωπικότητα και τις αξίες του, τη δέσμευση, τη φαντασία και την απλότητα που χαρακτηρίζει τους 8,500 εργαζόμενους της Edenred σε 45 χώρες.

Και πάλι αυτή τη χρονιά ανυπομονούμε να τον στηρίξουμε και να χαράξουμε νέες θαλάσσιες διαδρομές μαζί του!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το κοινωνικό πρόσωπο της Edenred

Η Edenred δεν σταματά να εξελίσσει τόσο τις λύσεις που αναπτύσσει όσο και το κοινωνικό της πρόσωπο! Άλλωστε, βασική δέσμευση από την αρχή της λειτουργίας του Ομίλου, ήταν να κάνει τον κόσμο της εργασίας καλύτερο για όλους.

Με γνώμονα αυτή τη δέσμευση, ο Όμιλος καθιέρωσε τους 3 πυλώνες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης:

1. Άνθρωπος - Βελτίωση της ποιότητας ζωής

2. Πλανήτης - Διαφύλαξη του περιβάλλοντος

3. Πρόοδος - Δημιουργία αξίας

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τις φετινές μας ενέργειες, που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή μας στους παραπάνω πυλώνες!  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ακολουθήστε τις “7Summits” στην κορυφή!

Το μοναδικό ταξίδι της Βανέσας και της Χριστίνας έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι ανυπομονούμε να δούμε την πρώτη ελληνική γυναικεία αποστολή στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, με την υποστήριξη της κάρτας Spendeo®, τον expense partner ακόμα και στα πιο μακρινά σημεία του κόσμου!


Για εσάς που θέλετε να ζήσετε μαζί μας το ταξίδι, να βλέπετε μοναδικό φωτογραφικό υλικό αλλά και να μαθαίνετε αποκλειστικά νέα από τη μαγευτική διαδρομή, έχουμε δημιουργήσει αφιερωμένη ενότητα στο website μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΔΩ
Ο νικητής του διαγωνισμού "New Users"

Ο τυχερός νικητής Μαρτίου δηλώνει:

"Ευχαριστώ Edenred για το δώρο!
Καλή επιτυχία στους στόχους σας!"

Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser, και ίσως είστε ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Βαγγέλης Δήμου

INTRACOM TELECOM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2019 Edenred