Edenred
fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Μάιος 2019 #42

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Το καλοκαιράκι έφτασε και τα νέα μας είναι άκρως δροσερά και ενδιαφέροντα!

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την δωροκάρτα Ticket Compliments® να φοράει τα καλοκαιρινά της και να ενημερωθείτε για την προσφορά που εξασφαλίσαμε για τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® με την Wolt!

Ακόμη, πληροφορηθείτε για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τις χορηγίες που αναδεικνύουν το κοινωνικά ενεργό πρόσωπό μας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να πληροφορηθείτε για τις νέες συνεργασίες του δικτύου Ticket Restaurant® και μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται γευστικές προσφορές και...άλλα πολλά!

Καλή ανάγνωση!
Η ομάδα της Edenred

Η δωροκάρτα Ticket Compliments® ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι!

Η δωροκάρτα Ticket Compliments® αποτελεί την ιδανική λύση για την επιβράβευση της αναγνώρισης εργαζομένων και συνεργατών της επιχείρησής σας!

Επιπλέον, φέτος η δωροκάρτα Ticket Compliments® ετοιμάζεται να φορέσει τα 'καλοκαιρινά' της...

Μείνετε συντονισμένοι για να προλάβετε να πραγματοποιήσετε την απόλυτα καλοκαιρινή παραγγελία σας, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Επιβραβεύστε τον κόσμο σας με την δωροκάρτα που παρέχει χιλιάδες επιλογές εξαργύρωσης στην Ελλάδα, στο εξωτερικό αλλά και online!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ
Κάρτα Ticket Restaurant® & Wolt: Η γευστική προσφορά που συμφέρει!

Εσείς έχετε επωφεληθεί της προσφοράς που σας εξασφαλίζει η κάρτα Ticket Restaurant® στην πρώτη Wolt παραγγελία σας;

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό EDENRED5 και απολαύστε έκπτωση 5€ στην πρώτη παραγγελία σας!

Τα βήματα είναι απλά:

  • Κατεβάστε την εφαρμογή ή μπείτε στο www.wolt.gr
  • Προσθέστε την κάρτα Ticket Restaurant®
  • Καλή σας Wolτα!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ TICKET RESTAURANT® ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ TICKET RESTAURANT®
Ideal Day 2019: Φέτος ελάτε μαζί μας!

Η ενεργή προσέγγιση του ομίλου Edenred στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι αδιαμφισβήτητη και περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις που προσανατολίζονται στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και την πρόοδο. Στο πλαίσιο της δέσμευσης προς δράσεις ΕΚΕ, ο Όμιλος διοργανώνει κάθε χρόνο την Ideal Day, μία ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας εργαζόμενοι και συνεργάτες μοιράζονται μια στιγμή αλληλεγγύης.

Η Edenred Ελλάδος φέτος αναλαμβάνει να καθαρίσει την παραλία του Σχινιά και είστε όλοι προσκεκλημένοι την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, για να βοηθήσετε τη δράση μας!

Ελάτε να γνωριστούμε και να αποδείξουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Θα σας περιμένουμε από τις 9πμ στο Πευκοδάσος Σχινιά - shirts, hats, refreshments on us!

WE ARE SOCIAL, KEEP IN TOUCH WE ARE SOCIAL, KEEP IN TOUCH
Digital Business Transformation Conference 2019: Ήμασταν εκεί!

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι αδιαμφισβήτητα η νέα τάση στον επιχειρηματικό κόσμο, η τάση που θα πάει τις επιχειρήσεις στην επόμενη ημέρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο φετινό συνέδριο Digital Business Transformation Conference, αναλύθηκε η 'περιπέτεια' απόκτησης νέων πελατών αλλά και η διατήρηση των υπαρχόντων, με γνώμονα πάντα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες του κου Κολοβού, CEO και του κου Αμπάζη, IT Director, οι οποίοι ανέλυσαν το επιτυχημένο case study της λύσης Spendeo®️, μιας λύσης που 'γεννήθηκε' από την Edenred, μέσα από την ανάγκη του ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ SPENDEO®️ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ SPENDEO®️
Η Edenred, ενεργός υποστηρικτής των σημαντικότερων συνεδρίων!

Κύριο μέλημά μας παραμένει σταθερά η στήριξη σε συνέδρια που προάγουν την εργασιακή καθημερινότητα.

Αυτόν τον μήνα, στηρίξαμε ενεργά το HR Forum, όπου συζητήθηκαν οι δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι σήμερα αλλά και η ανάγκη διαρκούς εκπαίδευσης.

Επιπροσθέτως, στηρίξαμε και φέτος το 30ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ, όπου συζητήθηκε η αλλαγή υποδείγματος (paradigm shift), καθώς στην εποχή των start ups, των ευέλικτων επιχειρηματικών μοντέλων και της ανατρεπτικής καινοτομίας (disruptive innovation), το βιομηχανικό πρότυπο ηγεσίας έχει ξεπερασθεί.

Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2019 Edenred