Edenred
Δείτε το newsletter στον browser σας
fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Νοέμβριος 2019 #47

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ας μοιραστούμε τα νέα της Edenred, τα οποία είναι πολλά και ενδιαφέροντα και αυτόν τον μήνα!

Μάθετε πώς ο καθημερινός σας καφές στα συνεργαζόμενα καταστήματα Γρηγόρης μπορεί να σας στείλει σε ένα 4ήμερο ταξίδι στη Ρώμη!

Δείτε πώς μπορείτε να επιβραβεύσετε τους εργαζομένους σας αυτά τα Χριστούγεννα, με την εορταστική δωροκάρτα Ticket Compliments®, προσφέροντάς τους χιλιάδες επιλογές εξαργύρωσης, σε ένα δίκτυο που συνεχώς επεκτείνεται με νέες συνεργασίες όπως τα καταστήματα Cosmos Sport, Sneaker10 και Slamdunk!

Επιπλέον, βρισκόμαστε σε όλα τα σημαντικά συνέδρια του επιχειρηματικού κόσμου, όπως το 15th People Management Executive Seminar, αλλά και μοιραζόμαστε μαζί σας το νέο μας στρατηγικό σχέδιο για το 2019-2022, “Next Frontier”, το οποίο μας εισάγει σε μια νέα φάση κερδοφόρας ανάπτυξης!

Ακόμη, μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της "Πανελλήνιας Έρευνας Ικανοποίησης Εργαζομένων”, που πραγματοποιήσαμε υπό την αιγίδα του ΣΔΑΔΕ και μοιραστείτε τη χαρά μας για τη μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων της Edenred παγκοσμίως, στην δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Edenraid!

Τέλος, μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για τις νέες συνεργασίες του δικτύου Ticket Restaurant®, αλλά και για όλους τους φθινοπωρινούς τυχερούς νικητές των διαγωνισμών μας!

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Edenred

Νέος διαγωνισμός για κατόχους Ticket Restaurant®: Μπες Γρηγόρη… κι έφυγες για Ρώμη!

Καφές στη Ρώμη με θέα το Κολοσσαίο ή την Fontana di Trevi;

Απλά απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας στα συνεργαζόμενα καταστήματα Γρηγόρης με Ticket Restaurant® και μπείτε στην κλήρωση για ένα 4ήμερο ταξίδι για 2 άτομα!

Το δώρο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για την Αιώνια Πόλη
  • Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο
  • Ξενοδοχείο 4* με πρωινό

Εσείς ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή;

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!
Διπλά προνόμια με το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο εργαλείο επιβράβευσης!

Τα Χριστούγεννα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να επιβραβεύσετε την προσπάθεια των εργαζομένων σας και η εορταστική δωροκάρτα Ticket Compliments® αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο για να προσφέρετε αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά!

Ακόμη, οι κάτοχοι Ticket Compliments® φέτος επιβραβεύονται διπλά! Πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου και συμπληρώνοντας τη φόρμα στο www.ticketcomplimentsgiftcard.gr/promo, όλοι μπαίνουν στην κλήρωση για 3 δωροκάρτες Ticket Compliments®, αξίας 150€ η καθεμία!

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό σας εγκαίρως, ώστε να προσφέρετε στους ανθρώπους σας τη χριστουγεννιάτικη επιβράβευση που θα τους ενθουσιάσει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ TICKET COMPLIMENTS® ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ TICKET COMPLIMENTS®
Καλωσορίζουμε αγαπημένα καταστήματα αθλητικών ειδών στο δίκτυο Ticket Compliments®!

Η οικογένεια Ticket Compliments® μεγαλώνει και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι τα αγαπημένα καταστήματα Cosmos Sport, Sneaker10 και Slamdunk ανήκουν πλέον στο συνεργαζόμενο δίκτυό μας!

Βρείτε αμέτρητες επιλογές για το αθλητικό, casual ντύσιμο, καθώς και αθλητικό εξοπλισμό για κάθε σας δραστηριότητα, στις μεγαλύτερες αλυσίδες πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών και πάντα με την ευκολία Ticket Compliments®!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ!
Πανελλήνια Έρευνα Ικανοποίησης Εργαζομένων 2019, από την Edenred και τον ΣΔΑΔΕ

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πανελλήνια έρευνα που πραγματοποίησε η Edenred, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ) και με τη συνεργασία της Εταιρίας Ερευνών FOCUS BARI, με σκοπό να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας και τον βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων στη χώρα μας, την τρέχουσα κατάσταση καθώς και τις προσδοκίες τους για την «επόμενη ημέρα», στον τομέα των παροχών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι άκρως ενδιαφέροντα…Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα ανακοινωθούν στο www.edenred.gr!

Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο μεταφράστηκε σε δωρεά προς την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Ανάπηρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα €1,500.

Η Edenred χορηγός στο 15th People Management Executive Seminar

Η Edenred στηρίζει πάντα τα σημαντικότερα συνέδρια του επιχειρηματικού κόσμου! Ένα από αυτά, το 15th People Management Executive Seminar πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από την Boussias Communications, όπου ο διακεκριμένος καθηγητής Richard E. Boyatzis ενθουσίασε το κοινό παρουσιάζοντας tips και πρόσφατα insides για “την τέχνη του Coaching”. 

Στα πλαίσια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την λύση Ticket Restaurant®, την απόλυτη λύση ενίσχυσης των εταιρειών, των ανθρώπων και της παραγωγικότητάς τους.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ TICKET RESTAURANT® ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ TICKET RESTAURANT®
Next Frontier: Η νέα στρατηγική του Ομίλου Edenred

Ριζικά ανανεωμένη, η Edenred ξεκινά μια νέα φάση κερδοφόρας ανάπτυξης με το νέο της στρατηγικό σχέδιο “Next Frontier” για το 2019-2022.

"Η επιτυχής υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου Fast Forward μετασχημάτισε ριζικά τον Όμιλο της Edenred και έδωσε νέα ώθηση στην ανάπτυξή του. Μέσα σε τρία χρόνια, ο Όμιλος ολοκλήρωσε την τεχνολογική του μετάβαση και σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ψηφιακούς παίκτες στις αγορές που δραστηριοποιείται. Με το Next Frontier, η Edenred είναι έτοιμη και ικανή να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας της προς όφελος μιας ευρύτερης πελατειακής βάσης. Έτσι, με σιγουριά, ο Όμιλος έχει αυξήσει τις φιλοδοξίες του για κερδοφόρα ανάπτυξη." δήλωσε ο Bertrand Dumazy, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Edenraid 2019: Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Η φιλανθρωπική αθλητική πρόκληση Edenraid με στόχο την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Make-A-Wish®, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

4,330 εργαζόμενοι της Edenred παγκοσμίως, καλύψαμε 627,245 χιλιόμετρα, τα οποία μεταφράστηκαν σε δωρεά ύψους €35,000 για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα παιδιών που το έχουν ανάγκη!

Αξίζει να αναφερθεί ότι συμπληρώθηκε σχεδόν διπλάσιος αριθμός χιλιομέτρων από την προηγούμενη χρονιά!

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Οι νικητές των φετινών φθινοπωρινών διαγωνισμών μας!

Η λύση Ticket Restaurant® δεν σταματάει να μοιράζει δώρα!

Το φετινό φθινόπωρο συνολικά 28 τυχεροί απόλαυσαν ταξίδια, γεύματα, δωροκάρτες και άλλα μοναδικά δώρα!

Ενημερωθείτε για τον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού Domino's που κέρδισε ένα ταξίδι στην Αράχωβα, τους 16 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού Coffee Berry που κέρδισαν “Home Coffee Kits” αλλά και τον υπερ-τυχερό που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και τους 10 νικητές του διαγωνισμού T.G.I. Fridays™ που κέρδισαν γεύματα και δωροκάρτες!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Η νικήτρια του διαγωνισμού "New Users"

Η τυχερή νικήτρια Οκτωβρίου δηλώνει:

"Ευχαριστώ πολύ την Edenred για το αναπάντεχο δώρο! Συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες σας."

Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser, και ίσως είστε ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Κάτσικα Ρούλα

COSMOS BUSINESS SYSTEMS

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2019 Edenred - Διαγραφή από την λίστα παραληπτών