Edenred
Δείτε το newsletter στον browser σας
fb in instagram yt


 
MyEdenred News
Φεβρουάριος 2020 #50

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Και σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας όμορφα νέα!

Ανακαλύψτε λύσεις της Edenred που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα των εργαζομένων, όπως η κάρτα Ticket Restaurant® με την οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε και online παραγγελίες αλλά και η λύση Spendeo®, η πρώτη ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικών εξόδων!

Δείτε από πού μπορούν να ενημερώνονται οι κάτοχοι Ticket Restaurant® για τις προσφορές και τους διαγωνισμούς που συνεχώς ανακοινώνονται!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την συμμετοχή στην ετήσια Έρευνα Ικανοποίησης, που μας βοηθά να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, για εσάς!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το HR Symposium που πραγματοποίησε η KPMG για τις πλέον σύγχρονες τάσεις στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Επιπλέον, το 2019 ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές για την Edenred Ελλάδος, έτσι σήμερα τις μοιραζόμαστε μαζί σας!

Τέλος, ενημερωθείτε για τις νέες συνεργασίες του διαρκώς επεκτεινόμενου δικτύου Ticket Restaurant® αλλά και για τον τυχερό New User νικητή Ιανουαρίου!

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Edenred

Κάρτα Ticket Restaurant® | Ο καθημερινός σας σύντροφος

Ανακαλύψτε έναν κόσμο αμέτρητων επιλογών και γεύσεων με την κάρτα Ticket Restaurant®®️ και απολαύστε τον καφέ και το γεύμα της επιλογής σας πανελλαδικώς σε συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης και αλυσίδες τροφίμων που διαθέτουν τερματικό POS.

Διαχειριστείτε την κάρτα σας, ενημερωθείτε για το υπόλοιπο και τις συναλλαγές σας και ανακαλύψτε το συνεργαζόμενο δίκτυο με την ανανεωμένη εφαρμογή MyEdenred®!

Pro tip! Πραγματοποιήστε με την κάρτα σας τις παραγγελίες σας και στα ηλεκτρονικά καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ TICKET RESTAURANT® ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ TICKET RESTAURANT®
Ticket Restaurant® Deals | Αποκλειστικές προσφορές, όπου και αν βρίσκεστε!

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε πόσες αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμούς απολαμβάνουν αυτή την περίοδο οι κάτοχοι Ticket Restaurant®; Με ένα κλικ στο myedenred.gr/Deals θα τα μάθετε όλα! 

Μπείτε τώρα στο myedenred.gr/Deals και βρείτε προσφορές και διαγωνισμούς σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τους κατόχους της λύσης Ticket Restaurant®! Απολαύστε προνομιακές τιμές, combo menu και διεκδικήστε δώρα, όπου και αν βρίσκεστε! 

Μείνετε συντονισμένοι... Οι εκπλήξεις από τη λύση Ticket Restaurant® δεν σταματάνε!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!
Έρευνα Ικανοποίησης | Σας ευχαριστούμε!

Η Έρευνα Ικανοποίησης που πραγματοποιήσαμε και φέτος, ολοκληρώθηκε, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν!

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς και δεσμευόμαστε ότι εργαζόμαστε διαρκώς για να βελτιώνουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας, ώστε πάντα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Χαιρόμαστε να σας ακούμε!

Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων & Καυσίμων | Υπάρχει λύση!

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η ανάγκη αποτελεσματικότερης διαχείρισης των εταιρικών εξόδων μεγιστοποιείται διαρκώς.

Ο όμιλος Edenred συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και παράλληλα διευκολύνουν τις συναλλαγές των εργαζομένων που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, σε όλο τον κόσμο!

Στην Ελλάδα, φυσικά οι εταιρείες μπορούν να επωφεληθούν από τα προνόμια που προσφέρει η λύση Spendeo® και να βάλουν τα εταιρικά τους έξοδα… σε τάξη!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
23ο HR Symposium της KPMG | Ήμασταν εκεί!

Η Edenred έδωσε και φέτος δυναμικό “παρών” στο 23ο HR Symposium που πραγματοποίησε η KPMG, με πλήθος καταξιωμένων ειδικών της διεθνούς αγοράς να μοιράζονται τις πλέον σύγχρονες τάσεις στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το booth της Edenred γέμισε με στελέχη του HR χώρου, που ενημερώθηκαν για την παροχή σίτισης Ticket Restaurant®, μια από τις 3 κορυφαίες παροχές που επιθυμούν να λαμβάνουν οι εργαζόμενοι το 2020, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Έρευνας Ικανοποίησης Εργαζομένων 2019.

2019 | Μια υπέροχη χρονιά!

Το 2019 ήταν αναμφίβολα μια συναρπαστική χρονιά για την Edenred Ελλάδος!

Πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, λανσάραμε εφαρμογές και υπηρεσίες, που διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές των κατόχων των λύσεών μας, κατακτήσαμε την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, μια αγαπημένη food blogger επισκέφθηκε καταστήματα του δικτύου μας, περισσότεροι από 100 τυχεροί δικαιούχοι Ticket Restaurant® κέρδισαν μοναδικά δώρα… και τα highlights δεν σταματούν εδώ!

Ας απολαύσουμε μαζί όλες τις αγαπημένες στιγμές του 2019!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
'New Users' | Συγχαρητήρια στον νικητή Ιανουαρίου

Ο τυχερός νικητής Ιανουαρίου δηλώνει:

"Σας ευχαριστώ πολύ για το αναπάντεχο δώρο!​"

Μπείτε και εσείς τώρα στο www.edenred.gr/newuser και ίσως είστε ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει μία προπληρωμένη δωροκάρτα Ticket Compliments® αξίας 100€!

Γεώργιος Βαλάσης

LIDL Hellas

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
Endered
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
email: info-gr@edenred.com
fb in in yt
©2020 Edenred - Διαγραφή από την λίστα παραληπτών